B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Oyunu dün akşam indirdim. Bugün oynamak için açmaya çalıştığımda 2 saniyeliğine görev çubuğunda gözüküp gidiyor. Ne yapmam gerek?
Oyunu dün akşam indirdim. Bugün oynamak için açmaya çalıştığımda 2 saniyeliğine görev çubuğunda gözüküp gidiyor. Ne yapmam gerek?
Çözüm Onur Kaan Arslan 17 Eylül 2023 burakbcr dedi: Evet Steam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz.
burakbcr dedi: Evet Steam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.372 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 Steam mi? Artı 0 Eksi
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Onur Kaan Arslan dedi: Steam mi? Genişletmek için tıkla... Evet Steam. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.372 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 burakbcr dedi: Evet Steam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
burakbcr dedi: Evet Steam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz.
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şu an.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.372 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 burakbcr dedi: Deniyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Beklemedeyim. Çözülürse, çözüldü işaretlerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
burakbcr dedi: Deniyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Beklemedeyim. Çözülürse, çözüldü işaretlerseniz sevinirim.
KS KS B burakbcr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #7 Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosyaları doğrulayıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu vallahi çok teşekkür ederim.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.372 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #8 burakbcr dedi: Oldu vallahi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu,rica ederim Steam de olup,bütün sorunlu olduğunu gördüğünüz oyunlara bu işlemi uygulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
burakbcr dedi: Oldu vallahi çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne mutlu,rica ederim Steam de olup,bütün sorunlu olduğunu gördüğünüz oyunlara bu işlemi uygulayabilirsiniz.