Ciguli00 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #1 Şehir dışındayım. Unturned RP oynarsam (günde 2 saat) ne kadar internetim gider? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
O ormantal Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 21 1 Ağustos 2020 #2 Ciguli00 dedi: Şehir dışındayım. Unturned RP oynarsam (günde 2 saat) ne kadar internetim gider? Genişletmek için tıkla... RP Swsinde çok mod olduğu için bayabir yer ve her girişte indirirse modları baya yer Artı 0 Eksi
Ciguli00 dedi: Şehir dışındayım. Unturned RP oynarsam (günde 2 saat) ne kadar internetim gider? Genişletmek için tıkla... RP Swsinde çok mod olduğu için bayabir yer ve her girişte indirirse modları baya yer
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 1 Ağustos 2020 #3 Dostum çok kesin konuşmak istemem ama RP sunucuları çok fazla mod oluyor. Fazla internet gitme olasılığı yüksek ama tabiki senin denemende fayda var. CSGO saat başı 100 MB gidiyordu. Artı 0 Eksi
Dostum çok kesin konuşmak istemem ama RP sunucuları çok fazla mod oluyor. Fazla internet gitme olasılığı yüksek ama tabiki senin denemende fayda var. CSGO saat başı 100 MB gidiyordu.
O ormantal Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 21 1 Ağustos 2020 #4 Emek falan girersen o kadar yemez RP sunucularında ortalama 500 MB falan mod oluyor daha sunucuya girmeden 500 MB GG yani. Artı 0 Eksi
Emek falan girersen o kadar yemez RP sunucularında ortalama 500 MB falan mod oluyor daha sunucuya girmeden 500 MB GG yani.
KS KS Ciguli00 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #5 ormantal dedi: Emek falan girersen o kadar yemez RP sunucularında ortalama 500 MB falan mod oluyor daha sunucuya girmeden 500 MB GG yani. Genişletmek için tıkla... Ama benim modlar hazır yüklenmiş zaten onu daha önceden yüklemiştim. Artı 0 Eksi
ormantal dedi: Emek falan girersen o kadar yemez RP sunucularında ortalama 500 MB falan mod oluyor daha sunucuya girmeden 500 MB GG yani. Genişletmek için tıkla... Ama benim modlar hazır yüklenmiş zaten onu daha önceden yüklemiştim.
O ormantal Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 21 3 Ağustos 2020 #6 Ciguli00 dedi: Ama benim modlar hazır yüklenmiş zaten onu daha önceden yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman fazla yemez saate tahminimce 60 -150 arası falan yiyebilir ama net konuşamayacağım. Artı 0 Eksi
Ciguli00 dedi: Ama benim modlar hazır yüklenmiş zaten onu daha önceden yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... O zaman fazla yemez saate tahminimce 60 -150 arası falan yiyebilir ama net konuşamayacağım.