S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Aralık 2020 #1 Unturned oynayan ve Gold'u olanlar varsa yazarsa sevinirim. Oyunda Hitmaker Color ve Critical Hitmaker Color diye 2 ayar var ama ben anlamadığım için oynamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Unturned oynayan ve Gold'u olanlar varsa yazarsa sevinirim. Oyunda Hitmaker Color ve Critical Hitmaker Color diye 2 ayar var ama ben anlamadığım için oynamadım.
Çözüm mustaine 9 Aralık 2020 Hitmarker vurduğunuzda vurduğunuzu anlamak için yanlarda çıkan işaretlerdir. CoD serisinde vardır.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Hitmarker vurduğunuzda vurduğunuzu anlamak için yanlarda çıkan işaretlerdir. CoD serisinde vardır. Artı 3 Eksi Çözüm
KS KS S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Aralık 2020 #3 mustaine dedi: Hitmarker vurduğunuzda vurduğunuzu anlamak için yanlarda çıkan işaretlerdir. CoD serisinde vardır. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma geldi vallahi çok sağ olun. Vurduğumuzda nişangahın çevresinde çarpı şeklinde çıkıyor. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Hitmarker vurduğunuzda vurduğunuzu anlamak için yanlarda çıkan işaretlerdir. CoD serisinde vardır. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma geldi vallahi çok sağ olun. Vurduğumuzda nişangahın çevresinde çarpı şeklinde çıkıyor.