İnceleme Unturned inceleme

Online optimizasyonu güzel değildi Türk sunucuları gereksiz fazla modlarla doluydu. Tabi 5 sene civarı önce böyle bir sorun yoktu çoğu sunucularda modda yoktu. Oyunda kaç saatiniz vardı? Craft konusu öğrenilmesi o kadar zor bisey değildi aslında.

12 saatim var ama zevksiz geliyor ayrıca oyun aşırı yücelitiliyor arkadaşım Unturned dünyanın en iyi oyunu RDR2'den daha iyi oyun diyor kitlesi hoş gelmiyor sistem gereksinimleride aşırı fazla

12 saatim var ama zevksiz geliyor ayrıca oyun aşırı yücelitiliyor arkadaşım Unturned dünyanın en iyi oyunu RDR2'den daha iyi oyun diyor kitlesi hoş gelmiyor sistem gereksinimleride aşırı fazla.

Bugünler de böyle geliyor herhalde. Eskiden çok zevkliydi benim 2 bin saatim vardı oyunda ve düzenli olarak birlikte oynadığım arkadaşlarımın olmamasına rağmen. Ama tabii ne kitlesi eskisi gibi ne de verdiği zevk.

Kendi RP sunucusunu açmış biri olarak eskiden çok oynardım. Sunucularınn getirdiği yeni modlar, kimsenin ilgilenmediği güncellemeler artık FPS düşürmeye başlamış. Eskiden PC yetmiyor zar zor oynuyordum, bir gün PC alırsam doya doya oynarım diyordum. Eski bilgisayarımı 10'a katladım ama FPS düştü Çok kötü optimizasyon. Oynanmaz artık.

Eskiden çok oynardım.

Keşke zamanında senin yorumunu eski hesabımda gördüğümde RDR ve project zombiod alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…