Unturned nedensiz V.A.C ban

Übercharge

Hectopat
Oyunda serverlere girmeye çalıştım ve giremedim. Birkaç deneme sonunda V.A.C ban aldım, hile falan da kullanmadım. BattlEye destek birimine 2 kez bu durumu bildirdim. Hatta oyun yapımcısına bile e posta attım ama cevap alamadım. Bu sorun Premium alırsam kalkar mı ya da herhangi bir şekilde bu ban kaldırılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
654645.png

Öncelikle VAC Steam'in yani Valve'ın ban sistemidir. "V"alve "A"nti-"C"heat. O yüzden Battleye bu konuda bir şey yapamaz. VAC banları ise kalıcıdır ve açılmaz. Çok nadir istisnalar hariç.

Yeni bir Steam hesabı alarak tekrar Unturned oynayabilirsiniz. VAC banları donanım üzerinden atılmaz, bazı diğer programlar gibi HDD-Motherboard ban vs söz konusu değildir.

Ancak ban yemenize sebep olan şey bile, isteye kullandığınız bir hile vs ise, bir daha kullanmayın ki tekrar yemeyin. Eğer sebebi bilmiyorsanız, zararlı bir yazılım vs buna sebep olmuş olabilir. Bunu araştırın ki sürekli yeni Steam hesabı almakla uğraşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı