NoName_3 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #1 Arkadaşlar ile girdiğimiz Unturned serverlarından bir sürü plugin vb. dosyalar falan indi. Acaba bu Plugin'lerin içinde virüslü dosyalar olabilir mi yoksa Steam üzerinden oynadığımız için virüs yemez miyiz?
Arkadaşlar ile girdiğimiz Unturned serverlarından bir sürü plugin vb. dosyalar falan indi. Acaba bu Plugin'lerin içinde virüslü dosyalar olabilir mi yoksa Steam üzerinden oynadığımız için virüs yemez miyiz?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Mart 2024 #2 Atölyenin ise vs sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 19 Mart 2024 #3 Topluluk sunucularında pluginler virüs içermiyor merak etmeyin.
NoName_3 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #4 Direk ip ile sunuculara bağlandık
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 19 Mart 2024 #5 NoName_3 dedi: Direk ip ile sunuculara bağlandık Genişletmek için tıkla... Oyun içi chate atılan linklere tıklamadığınız sürece bir sorun çıkmaz.
NoName_3 dedi: Direk ip ile sunuculara bağlandık Genişletmek için tıkla... Oyun içi chate atılan linklere tıklamadığınız sürece bir sorun çıkmaz.
NoName_3 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2024 #6 Yutashito dedi: Oyun içi chate atılan linklere tıklamadığınız sürece bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Tıklamadım ama dediğim gibi sonuç olarak bir sunucuya bağlanıp dosyalar indirerek server'a giriyoruz
Yutashito dedi: Oyun içi chate atılan linklere tıklamadığınız sürece bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Tıklamadım ama dediğim gibi sonuç olarak bir sunucuya bağlanıp dosyalar indirerek server'a giriyoruz