zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, bende 23 TL değerinde bir Unturned skini mevcut fakat topluluk pazarında bir türlü satamadım. Bunu satmanın başka yolları mevcut mudur? Steam Community Market :: Listings for 0 Kelvin Multicam Heartbreaker w- Player Killcounter Buy and sell Unturned items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com
Arkadaşlar merhaba, bende 23 TL değerinde bir Unturned skini mevcut fakat topluluk pazarında bir türlü satamadım. Bunu satmanın başka yolları mevcut mudur? Steam Community Market :: Listings for 0 Kelvin Multicam Heartbreaker w- Player Killcounter Buy and sell Unturned items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds. steamcommunity.com
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 En son bu fiyattan satılmış daha fazla edeceğini sanmıyorum markette fiyatı yükseltmeye çalışmış bazıları.
En son bu fiyattan satılmış daha fazla edeceğini sanmıyorum markette fiyatı yükseltmeye çalışmış bazıları.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Hocam üstünde takılı olan killcounter sadece 1.5 TL.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #4 İkarios dedi: Hocam üstünde takılı olan killcounter sadece 1.5 TL. Genişletmek için tıkla... Yani? Kill Counter ilk çıktığında (oyuna eklendiğinde) takıp satmaya çalışsaydın belki satabilirdin ama şuan imkansız bu skini 23 liralara satman.
İkarios dedi: Hocam üstünde takılı olan killcounter sadece 1.5 TL. Genişletmek için tıkla... Yani? Kill Counter ilk çıktığında (oyuna eklendiğinde) takıp satmaya çalışsaydın belki satabilirdin ama şuan imkansız bu skini 23 liralara satman.