rustyarctic Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Unturned oyununda roleplay sunucu açacağım. Her şey hazır bir tek vs eksik hangi hosting üzerinden kiralayayım.
Unturned oyununda roleplay sunucu açacağım. Her şey hazır bir tek vs eksik hangi hosting üzerinden kiralayayım.
S Sefizyan Femtopat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 Vps yada vds alın kafanız rahat olsun hocam. Paylaşımlı hostingler sıkıntı yaratabilir. Premium özellikte bir paket olmazsa.
Vps yada vds alın kafanız rahat olsun hocam. Paylaşımlı hostingler sıkıntı yaratabilir. Premium özellikte bir paket olmazsa.
rustyarctic Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Sefizyan dedi: VPS'ya da VDS alın kafanız rahat olsun hocam. Paylaşımlı hostingler sıkıntı yaratabilir. Premium özellikte bir paket olmazsa. Genişletmek için tıkla... Zaten VDS kiralayacağım ama hangi hosting?
Sefizyan dedi: VPS'ya da VDS alın kafanız rahat olsun hocam. Paylaşımlı hostingler sıkıntı yaratabilir. Premium özellikte bir paket olmazsa. Genişletmek için tıkla... Zaten VDS kiralayacağım ama hangi hosting?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.795 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 Daha önce çalıştım sorun yaşamadım. Unturned Sunucu Kiralama - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Unturned Sunucusu - Unturned Sunucu Kiralama - Düşük Ping Unturned Sunucuları, En uygun fiyatlarla | SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net
Daha önce çalıştım sorun yaşamadım. Unturned Sunucu Kiralama - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Unturned Sunucusu - Unturned Sunucu Kiralama - Düşük Ping Unturned Sunucuları, En uygun fiyatlarla | SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net