Unturned'da nasıl hayatta kalınır?

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, oyuna başlayalı birkaç hafta oldu. Oyuna başladığımda 1 gece bile geçiremeden ölüyorum. Sebebi nedir? Zombiler çok hasar verdiği için ölüyorum veya loot yaparken zombiler tarafından ölüyorum. Tek oyunculuda, nasıl hayatta kalırım? Bir teknik yok mudur hayatta kalabilmem için, oyun çok zor base kurmaya çalışıyorum, zombiler gene saldırıyor zombileri en kolay halt etmenin yolu nedir? Veya nasıl hayatta kalacağım?

Oyunun fazla bir zorluğu yok aslında, Minecraft'ın biraz daha gelişmiş hali sadece. Tavsiyem tek oyunculuda oynamamanız, çünkü pek bir amacınız yok. Eğer arkadaşınız varsa sunucularda oynayabilirsiniz, daha zevkli olur. Hayatta kalma konusunda silahınız vs. yoksa zombilere bulaşmamak en iyisi. Base için de şehir dışı bir yeri tercih etmeniz daha iyi olur.

Oyunun fazla bir zorluğu yok aslında, Minecraft'ın biraz daha gelişmiş hali sadece. Tavsiyem tek oyunculuda oynamamanız, çünkü pek bir amacınız yok. Eğer arkadaşınız varsa sunucularda oynayabilirsiniz, daha zevkli olur. Hayatta kalma konusunda silahınız vs. yoksa zombilere bulaşmamak en iyisi. Base için de şehir dışı bir yeri tercih etmeniz daha iyi olur.
Bana önerebileceğiniz bir multiplayer Roleplay sunucusu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı