Unutamadığınız Ekran Kartları

Sapphire HD5770, abim kendine bilgisayar toplamıştı ve 1 ay kullanıp bana vermişti, ekran kartı olarak bunu aldık ve kutusundan çıkarttığımda tasarımı çok hoşuma gitmişti. CS 1.5 ve 1.6'yı sabit 100 FPS'te oynardım Diğer güncel oyunların da hepsini açardı

HD 4650 kullandım ondan sonrası yok.

ATI Radeon X300. Vista ile DX desteği gelmişti sanırım. Özelliklerini pek hatırlamıyorum, deneyim açısından çoğu şey silindi aklımdan ama hala hatırladığıma göre unutulmaz bir kart denebilir. Bir diğeri de ATI HD 3650. Bu kartın da etinden, sütünden ve olabilecek bütün özelliklerinden faydalanmıştım. Kendisi muhtemelen birinin bilgisayarında çalışmaya devam ediyordur. Dönemin oyunları da güzeldi tabi. Bu kart ile onları oynayabilmem sebebiyle aklımdan çıkmamış olabilir.

Asus GeForce GT 240 1 GB DDR3 modeli. Uzun bir süre bu kartı kullandım. Overclock yapıp GTA 5 bile oynamıştım.

HD5450 aldığım güne lanet olsun. Bu kartla neler yaşamadım. Hatta Radeon HD4890 vardı fanı çok gürültülüydü boşta 50 derece sıcaklığı vardı bide oyun oynarken güç yetmediği zaman kendini kapatıyordu. İkiside hala dolapta duruyor

Geforce 9400 GT ilk aldığım karttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…