Unutkanlık Sorunu

21Kıray

Megapat
Katılım
22 Şubat 2014
Mesajlar
276
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öyle olabilirim. Okuduklarımı kavrarken bazen zorlanabiliyorum. Unutkanlığım tuttuğu zaman yaptığım basit hatalar beni canımdan bezdiriyor. Unutkanım. Annem bana aptal diyor ve ben de ona hak veriyorum. Ne yapmam gerek?
NOT: Bu, kronik ağır metal (kurşun(Pb), civa(Hg)) zehirlenmesi olabilir mi sizce? Ben oturduğum şehrin merkezindeyim. Burda endüstrinin falan bir sonucu olabilir mi? Belki saçmalıyorum ama aklıma geliyor.
 
Ebeveynlerin hakaretleri bu olayın çözülmesine hiç yardımcı olmuyor. Hakaret ettikçe daha da kötüleşiyor çocukların durumu. Dostum kafana çok takma böyle şeyleri. İstersen için rahat etsin istiyorsan doktora git. Kendi kendine çözümler üretmeye çalış. Daha önce yaşadığın unutma durumlarını aklına getir, onlardan ders alarak kendini geliştirebilirsin. Bu durumun psikolojik olduğuna inanıyorum.
 
Annen sana aptal mı diyor ? Sen buna katılıyor musun ? Saçmalama. Annen böyle diyorsa inanma. Bence bu psikolojik bir sorun. Hatta annenin aptal demesi psikolojini, psikolojinde senin unutkanlığını tetikliyor olabilir. Anneni veya çevrendekileri takma. Kendince bazı taktiklerle bu sorunu çözebilirsin. Tabi rahat etmek istiyorsan doktora gözük.
İyi günler.
 
Açılın dr house geldi :) Şaka bir yana psikolojik bir olaya benziyor tabi bunu en iyi sonucu seni gören doktor verir.
Doktor diyoruz ancak hangi doktor. Bunu çoğu kişi doğru demez veya sadece doktor demekle yetinir. İlk olarak gideceğin doktor Dahiliye, sonra nöroloji sonra psikolog. Tabi bunları tedavi verildiyse o doktorun tedavisi bitip etki göstermez ise diğerine gidin.
 
Tanıdığım birisi var şu bizim bildiğimiz uzun floresan ampüllerden çok kırmış ve içindeki zehirli cıva havasını koklamış o yüzden unutkanlığı var, ve notları kötü.(Okuyorsan genel olarak notların iyi geliyormu gelmiyorsan beyinciye falan git)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı