Bu tarz sıkıntılar kişiye özel oluyor. Bir başkası da seninle aynı sıkıntıyı çekmiş olabilir ama çözümleriniz tutacak diye bir şey yok. Bende genelde yüzük, saat ve anahtar gibi şeyleri sık unuturdum. Daha sonra kendimi bir yeri terk etmeden önce üzerimi aramaya alıştırdım. Ne zaman bir yerden kalksam ceplerimi yoklarım. Uzun süredir bir şey unutmadım.
Kissaki Ben küçükken hep paramı kaybederdim. Sonra bu işe çözüm buldum. Ne olursa olsun nerede olursam olayım 5-10 dakikada bir telefonumu anahtarımı ve cüzdanımı kontrole ederim. Elimi cebimin üzerine koyarım o şekilde anlarım.
Kusura bakmayın uzun süre giremedim. Bu arada çok fazla mastür.... olarak kastınız ne? Kötü bir soru oldu ama kaç kere? Geçende silgi gitti bir yere. Gerçi bizim sınıftakiler silgileri birbirine fırlatmayı seviyor ama. Neyse, bu aralar sınavları da unutuyorum mesela öyle bir sıkıntım var. Sonra matematik neden kötü diyorlar.
Âşık kimsenin sürekli sevdiği kişiyi düşünüp hayattan soyutlaşması, söylenilen sözlere ve sorulara sonradan tepki vermesi, dalgınlıktan kaynaklanan unutkanlıklar ve ufak kazalar yaşaması gibi nedenlerden ötürü bu soru soruluyor sanırım. Açıkçası kimseyi budurumda görmedim onun için sadece benzetme olduğunu düşünüyorum ama kim bilir belkide gerçektir
Âşık kimsenin sürekli sevdiği kişiyi düşünüp hayattan soyutlaşması, söylenilen sözlere ve sorulara sonradan tepki vermesi, dalgınlıktan kaynaklanan unutkanlıklar ve ufak kazalar yaşaması gibi nedenlerden ötürü bu soru soruluyor sanırım. Açıkçası kimseyi budurumda görmedim onun için sadece benzetme olduğunu düşünüyorum ama kim bilir belkide gerçektir