Hocam bir ufak belirtme ile başlayayım. Bu konu ben bu kızı seviyorum kıza kendimi nasıl sevdirebilirim konusu değil. Ben sevmeyen birine kendimi değiştirerek ya da onu zorlayarak kendimi sevdirme yönelimi olan bir psikopat değilim. Kız beni sevmiyorsa sevmiyor bu durumu kabulleniyorum zaten. Benim onu sevdiğim gibi o da bir başkasını sevebilir insan sonuçta o da.
Başka bir kız bul başkasını sev tarzı çok tavsiye aldım. İnanın başka birini sevmek için çabaladım onu da başaramıyorum. Normalde şıpsevdi bir kişilik değilim ama sırf bu saplantı haline gelmiş sevgiden kurtulabilmek için son dönemde çevremde başta samimi olduğum kız arkadaşlarım olmak üzere sevmeyi denedim. Ama olmuyor. Bir yerde onun kadar sevemediğimi fark edip pes ediyorum. Sonuçta karşı cinsin tek yaratılış gayesi benim aşk acıma merhem olmak değil. Aklımda başka biri varken hayatımda başka biriyle yaşamak istemiyorum. Kendim zaten yıpranmış vaziyetteyim bir de başka birini yıpratmak istemiyorum.
Ayrıca dediğim gibi ortalama sayılabilecek bir tipim var. Kendimde eksik gördüğüm çok yön var. Tüm bunların yanında kızların hasta olduğu bir cazibem yok
Asosyal bir kişiliğim var. Bilmiyorum yani bu durumu aşmak için başka bir yol gelmiyor aklıma