Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli?
Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 1 Nisan 2024 #2 Merax dedi: Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Merax dedi: Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Belki usb ile şifreyi unuturum diye indirdiyseniz oradan yapılabilir ama yapmadıysanız formattan başka çare yok.
Merax dedi: Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Merax dedi: Merhaba. Android telefon şifremi unuttum. Markası Xiaomi Note 10 içindeki dosyalar gitmeden açma sorunu var mı? İlla format mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Belki usb ile şifreyi unuturum diye indirdiyseniz oradan yapılabilir ama yapmadıysanız formattan başka çare yok.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.214 Çözümler 49 Yer Ankara 1 Nisan 2024 #3 Format dahi atsanız cihaz şifre isteyecektir kurulum sırasında, bypass etmeniz gerekiyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.234 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Nisan 2024 #4 Mortis06 dedi: Format dahi atsanız cihaz şifre isteyecektir kurulum sırasında, bypass etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Google hesabını biliyorsa sorun olmaz.
Mortis06 dedi: Format dahi atsanız cihaz şifre isteyecektir kurulum sırasında, bypass etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Google hesabını biliyorsa sorun olmaz.
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 Mortis06 dedi: Format dahi atsanız cihaz şifre isteyecektir kurulum sırasında, bypass etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Doğrumu bu? google hesabımı biliyorum Heribert Yavuz dedi: Google hesabını biliyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Google hesabı yeterlimi eminmisiniz Şifremi açtım arkadaşlar telefonu formatlamak gerekiyor google hesabınızın şifresinide bilmeniz gerekiyor. Son düzenleme: 1 Nisan 2024
Mortis06 dedi: Format dahi atsanız cihaz şifre isteyecektir kurulum sırasında, bypass etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Doğrumu bu? google hesabımı biliyorum Heribert Yavuz dedi: Google hesabını biliyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Google hesabı yeterlimi eminmisiniz Şifremi açtım arkadaşlar telefonu formatlamak gerekiyor google hesabınızın şifresinide bilmeniz gerekiyor.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 2 Nisan 2024 #6 Merax dedi: Doğrumu bu? google hesabımı biliyorum Google hesabı yeterlimi eminmisiniz Şifremi açtım arkadaşlar telefonu formatlamak gerekiyor google hesabınızın şifresinide bilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bypass atın hocam. Şifre lazım değil sanırım
Merax dedi: Doğrumu bu? google hesabımı biliyorum Google hesabı yeterlimi eminmisiniz Şifremi açtım arkadaşlar telefonu formatlamak gerekiyor google hesabınızın şifresinide bilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bypass atın hocam. Şifre lazım değil sanırım