326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Şubat 2021 #21 Unaxpre dedi: Ama ilk Apple'ı arayın. Büyük ihtimal onlar çözerler zaten. Genişletmek için tıkla... Fatura yok işte. Direkt Apple'a giderim olsa.
Unaxpre dedi: Ama ilk Apple'ı arayın. Büyük ihtimal onlar çözerler zaten. Genişletmek için tıkla... Fatura yok işte. Direkt Apple'a giderim olsa.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #22 326001 dedi: Fatura yok işte. Direkt Apple'a giderim olsa. Genişletmek için tıkla... Olsun bir çözüm sunarlar.
326001 dedi: Fatura yok işte. Direkt Apple'a giderim olsa. Genişletmek için tıkla... Olsun bir çözüm sunarlar.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Şubat 2021 #23 Unaxpre dedi: Olsun bir çözüm sunarlar. Genişletmek için tıkla... Annemin telefonunda fatura olmasına rağmen ve siyah beyaz çıktı alındığı için gül gibi XS çöp olmuştu. O yüzden sunacaklarını sanmıyorum.
Unaxpre dedi: Olsun bir çözüm sunarlar. Genişletmek için tıkla... Annemin telefonunda fatura olmasına rağmen ve siyah beyaz çıktı alındığı için gül gibi XS çöp olmuştu. O yüzden sunacaklarını sanmıyorum.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 3 Şubat 2021 #24 Aciksa telefonu sakin sifirlamayin, daha kotu olur. Magazalar 10 yil saklamak zorundalar, hatirliyorsaniz sorun.
Aciksa telefonu sakin sifirlamayin, daha kotu olur. Magazalar 10 yil saklamak zorundalar, hatirliyorsaniz sorun.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Şubat 2021 #25 Unaxpre dedi: Bak şöyle bir şey var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Orada USB'ye ne yazdırdı? Lodge dedi: Aciksa telefonu sakin sifirlamayin, daha kotu olur. Magazalar 10 yil saklamak zorundalar, hatirliyorsaniz sorun. Genişletmek için tıkla... Nereden aldım hatırlamıyorum ki.
Unaxpre dedi: Bak şöyle bir şey var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Orada USB'ye ne yazdırdı? Lodge dedi: Aciksa telefonu sakin sifirlamayin, daha kotu olur. Magazalar 10 yil saklamak zorundalar, hatirliyorsaniz sorun. Genişletmek için tıkla... Nereden aldım hatırlamıyorum ki.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 3 Şubat 2021 #26 O Youtube videosundaki gibi yaparsanız LTE kullanamazsınız büyük ihtimalle.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 3 Şubat 2021 #27 326001 dedi: Orada USB'ye ne yazdırdı? Genişletmek için tıkla... Nerede kaçıncı dakika?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 3 Şubat 2021 #28 326001 dedi: Orada USB'ye ne yazdırdı? Genişletmek için tıkla... Bootra1n ISO dosyasını yazdırdı. GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com
326001 dedi: Orada USB'ye ne yazdırdı? Genişletmek için tıkla... Bootra1n ISO dosyasını yazdırdı. GitHub - foxlet/bootra1n: Just enough Linux for checkra1n. Just enough Linux for checkra1n. Contribute to foxlet/bootra1n development by creating an account on GitHub. github.com
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Şubat 2021 #29 AsLegolas dedi: O Youtube videosundaki gibi yaparsanız LTE kullanamazsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Aman uğraştığıma değmez. Bu hali ile küçük kuzenlerden birine verip geçeyim. App Store’a başka Apple İd ile giriliyor. Sadece o uyarı gelir ona da vazgeç der biter. Teşekkürler herkese.
AsLegolas dedi: O Youtube videosundaki gibi yaparsanız LTE kullanamazsınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Aman uğraştığıma değmez. Bu hali ile küçük kuzenlerden birine verip geçeyim. App Store’a başka Apple İd ile giriliyor. Sadece o uyarı gelir ona da vazgeç der biter. Teşekkürler herkese.