Unutulan Apple Kullanıcı Adı için Ne Yapılır?

Arkadaşlar faturaya gerek yok, kendim yanlış hatırlamıyorsam eğer 2-3 yıl önce ikinci el iPhone 5s almıştım. Daha sonra Zorlu Center Apple'a gittim herhangi bir şekilde fatura veya garanti belgesi talep etmediler. Sadece cihazın IMEI numarasını aldılar ve icolud mail adresimi sordular. Daha sonrasında ise cihazda problem var diye 5 dakika içerisinde swap cihaz verdiler. Belgesi halen bende bulunmaktadır. Ayrıca şifre unutulma durumuyla bende karşılaştım ve fatura talep etmediler. Telefonuma bir kod geldi, bu kodu destek ekibine belirttim daha sonra benden en son ne zaman şifre değişikliği yaptığımı sordular. Bunu belirttim ve cihazdaki şifreyi kaldırdılar.

Daha geçen başıma geldi. Kuzenimin telefonu için ulaştık. Direk ilk soru faturayı sordular. IMEI bile çok sonra sordular.

O zaman prosedürleri değişmiş olabilir. Çünkü benim yaşadığım bu durum 2-3 yıl önceydi. O hâlde şimdiki prosedüre göre, sizin ve diğer arkadaşlarında belirttiği gibi tekrar destekle iletişime geçmeli ve onların talepleri doğrultusunda destek almalıdır.

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama yine de tekrar Apple destek hattıyla iletişime geçeceğim ve alacağım bilgiye istinaden SS'leri bu konu altında paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı