E EUDROLL Zeptopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 PC'de Authy açık ama telefondan açmaya çalıştığım zaman açılmıyor bana şifre soruyor. Ben bu şifreyi nasıl bulabilirim?
PC'de Authy açık ama telefondan açmaya çalıştığım zaman açılmıyor bana şifre soruyor. Ben bu şifreyi nasıl bulabilirim?
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 1 Haziran 2021 #2 EUDROLL dedi: PC'de authy açık ama telefondan açmaya çalıştığım zaman açılmıyor bana şifre soruyor. Ben bu şifreyi nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Authynin ne olduğunu bilmiyorum ama uygulamalar genellikle böyle şifre sorunlarında e posta koruması yaparlar eğer e posta koruması authy uygulamasında varsa doğrulama yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
EUDROLL dedi: PC'de authy açık ama telefondan açmaya çalıştığım zaman açılmıyor bana şifre soruyor. Ben bu şifreyi nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Authynin ne olduğunu bilmiyorum ama uygulamalar genellikle böyle şifre sorunlarında e posta koruması yaparlar eğer e posta koruması authy uygulamasında varsa doğrulama yapmanızı öneririm.