Bilgisayar şifresini unnuttum, shift e bastim onarim sayfasindan CMD'yi acmaya kalktığımda yine şifre istiyor. Sıfırlamaya çalışıyorum yine şifre istiyor, ne yapacağım?
Bilgisayar şifresini unnuttum, Shift'e bastim onarim sayfasindan CMD'yi acmaya kalktığımda yine şifre istiyor. Sıfırlamaya çalışıyorum yine şifre istiyor, ne yapacağım?
Bu siradan bir usb olurmu yoksa icine bi işletim sistemi yüklemem gerekiyormu bide nasil format atabileceğim bir video yada bilgilendirme yaparsam sevinirim
Bu siradan bir usb olurmu yoksa icine bi işletim sistemi yüklemem gerekiyormu bide nasil format atabileceğim bir video yada bilgilendirme yaparsam sevinirim
Hocam içine uygun gördüğün linux dağıtımlarından bir tanesink kurun ventoy aracılığı ile daha sonrasında bio ayarlarından gerekli boot izinlerini verdikten sonra usb belleğinizi boot ayarlarından öncellik verin, biostan kaydedip çıktıktan sonra ventoy menüsünden linux seçtiğiniz dağıtımı seçin ondan sonra ileri dedikten sonra linux dağıtımını kurmayacaktır dilerseniz kurabilirsiniz fakat dosyalarda dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Daha detaylı anlatımı yusuf ipek kanalından bulabilirsiniz, linux dağıtım kurma videolarından. Gerçekten kaliteli bir youtube kanalı olduğunu söyleyebilirim.