L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.234 Makaleler 14 Çözümler 113 21 Aralık 2020 #21 XG0KHAN dedi: Yani WhatsApp yedeklemeleri tarzı depolama, kişisel veri, şifre hatırla veya bunlara benzer olan tüm içerikleri ve gelen e-postalar silinmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Bu durumda hayır, silinmeyecek. Google'a hesapların size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Tabii kullanıcı adlarını hatırlıyorsanız.
XG0KHAN dedi: Yani WhatsApp yedeklemeleri tarzı depolama, kişisel veri, şifre hatırla veya bunlara benzer olan tüm içerikleri ve gelen e-postalar silinmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Bu durumda hayır, silinmeyecek. Google'a hesapların size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Tabii kullanıcı adlarını hatırlıyorsanız.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Aralık 2020 #22 XG0KHAN dedi: Yani WhatsApp yedeklemeleri tarzı depolama, kişisel veri, şifre hatırla veya bunlara benzer olan tüm içerikleri ve gelen ve giden E-postalar silinmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, duracak. Silinmesi için Google Fotoğraflar'a senkronize binlerce, belki de onbinlerce fotoğrafınızın vs. olması lazım.
XG0KHAN dedi: Yani WhatsApp yedeklemeleri tarzı depolama, kişisel veri, şifre hatırla veya bunlara benzer olan tüm içerikleri ve gelen ve giden E-postalar silinmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, duracak. Silinmesi için Google Fotoğraflar'a senkronize binlerce, belki de onbinlerce fotoğrafınızın vs. olması lazım.
XG0KHAN Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Gecekondu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban 21 Aralık 2020 #23 Lord Raiden dedi: Bu durumda hayır, silinmeyecek. Google'a hesapların size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Tabii kullanıcı adlarını hatırlıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hayır hatırlamıyorum. Ellie Williams dedi: Hayır, duracak. Silinmesi için Google fotoğraflar'a senkronize binlerce, belki de onbinlerce fotoğrafınızın vs. olması lazım. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm. Keşke benimkilerde kapsansaydı.
Lord Raiden dedi: Bu durumda hayır, silinmeyecek. Google'a hesapların size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Tabii kullanıcı adlarını hatırlıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hayır hatırlamıyorum. Ellie Williams dedi: Hayır, duracak. Silinmesi için Google fotoğraflar'a senkronize binlerce, belki de onbinlerce fotoğrafınızın vs. olması lazım. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm. Keşke benimkilerde kapsansaydı.