Unutulan oyunların adı nedir?

klerloxmain

Femtopat
Daha fazla  
İki oyun tarif edeceğim bunlar zamanında çok oynanmış oyunlar fakat bir türlü bulamadım.

1. oyun PC'den bir oyun şöyle bir şey.

• Oyun kuş bakışı ve bir zombi oyunu zombileri sürekli öldürüyoruz.
  • (Önemli bilgi) yanımıza loot yaptıktan sonra bir göz geliyor ve adamları o da vuruyor gözden kastım yuvarlak bir ateş eden zımbırtı.
  • Oyuna bir binanın dışında başlıyoruz.

2. oyun bir mobil oyun.

• Eskiden Play Store'a dövüş oyunu yazınca en başta çıkardı fakat şu an yok.
  • Sokakta dövüşüyoruz anime gibiyiz ama değiliz.
  • Genelde top atarken ayağımızı kaldırıp tekme atar gibi oluyor ama top gidiyor.
  • Gitgide daha güçlü adamlar geliyor anime gibi bir yapısı var bakış açısı 3. şahıs.

Birini bile bilen varsa söylesin gerçekten çok seviyordum bu 2 oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.oyun: All Zombies Must Die! olabilir mi?

İki oyun tarif edeceğim bunlar zamanında çok oynanmış oyunlar fakat bir türlü bulamadım.

1. oyun PC'den bir oyun şöyle bir şey.

• Oyun kuş bakışı ve bir zombi oyunu zombileri sürekli öldürüyoruz.
  • (Önemli bilgi) yanımıza loot yaptıktan sonra bir göz geliyor ve adamları o da vuruyor gözden kastım yuvarlak bir ateş eden zımbırtı.
  • Oyuna bir binanın dışında başlıyoruz.

2. oyun bir mobil oyun.

• Eskiden Play Store'a dövüş oyunu yazınca en başta çıkardı fakat şu an yok.
  • Sokakta dövüşüyoruz anime gibiyiz ama değiliz.
  • Genelde top atarken ayağımızı kaldırıp tekme atar gibi oluyor ama top gidiyor.
  • Gitgide daha güçlü adamlar geliyor anime gibi bir yapısı var bakış açısı 3. şahıs.

Birini bile bilen varsa söylesin gerçekten çok seviyordum bu 2 oyunu.

2.oyun: 100 days zombie Survival olabilir mi?

2.oyun: 100 days zombie Survival olabilir mi?
kral pubg var ya bakış açısı olarak ona benzer bişey özelliklerimiz var mobile legends gibi sokakta dövüşüyoruz adamlar önümüzde görüyoruz yani adamları pubg deki gibi

1.oyun: All Zombies Must Die! olabilir mi?
hayır maaalesef şöyle bi bilgi daha vereyim oyunun kapak fotoğrafında erkek ve elinde silah resmi vardı doğru hatırlıyorsam

kral pubg var ya bakış açısı olarak ona benzer bişey özelliklerimiz var mobile legends gibi sokakta dövüşüyoruz adamlar önümüzde görüyoruz yani adamları pubg deki gibi

hayır maaalesef şöyle bi bilgi daha vereyim oyunun kapak fotoğrafında erkek ve elinde silah resmi vardı doğru hatırlıyorsam
Zombie Shooter olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı