NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Soru aynı hesabı nasıl alırım?
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #2 NOSFLOW dedi: Soru aynı hesabı nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer arkadaşlarında dediği gibi hepsini unuttuysanız yapacak bir şey yok kullanıcı adını hiç hatırlamıyor musunuz şu an? Son düzenleme: 16 Şubat 2022
NOSFLOW dedi: Soru aynı hesabı nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam diğer arkadaşlarında dediği gibi hepsini unuttuysanız yapacak bir şey yok kullanıcı adını hiç hatırlamıyor musunuz şu an?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Şubat 2022 #3 E-postasını, kullanıcı adını da unuttuysanız yapacak bir şey yok.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 16 Şubat 2022 #4 NOSFLOW dedi: Soru aynı hesabı nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın nesini unuttunuz? Çok açık yazmışsınız sorunuzu gerçekten.
NOSFLOW dedi: Soru aynı hesabı nasıl alırım? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın nesini unuttunuz? Çok açık yazmışsınız sorunuzu gerçekten.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #5 armas dedi: E-postasını, kullanıcı adını da unuttuysanız yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım kusuruma bakmayın.
armas dedi: E-postasını, kullanıcı adını da unuttuysanız yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlatmışım kusuruma bakmayın.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #6 Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e posta bağlı değil Hesap adı celil5222 509401 dedi: Hocam hesabın nesini unuttunuz? Çok açık yazmışsınız sorunuzu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler Sgt Roach dedi: Hocam diğer arkadaşlarında dediği gibi hepsini unuttuysanız yapacak bir şey yok kullanıcı adını hiç hatırlamıyor musunuz şu an? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım celil5222 Son düzenleme: 16 Şubat 2022
Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e posta bağlı değil Hesap adı celil5222 509401 dedi: Hocam hesabın nesini unuttunuz? Çok açık yazmışsınız sorunuzu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler Sgt Roach dedi: Hocam diğer arkadaşlarında dediği gibi hepsini unuttuysanız yapacak bir şey yok kullanıcı adını hiç hatırlamıyor musunuz şu an? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adım celil5222
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 16 Şubat 2022 #7 NOSFLOW dedi: Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e posta bağlı değil Hesap adı celil5222 Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler Kullanıcı adım celil5222 Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun kurtaramazsınız. Desteğe falan boşuna yazmayın.
NOSFLOW dedi: Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e posta bağlı değil Hesap adı celil5222 Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler Kullanıcı adım celil5222 Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş olsun kurtaramazsınız. Desteğe falan boşuna yazmayın.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #8 NOSFLOW dedi: Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e-posta bağlı değil. Hesap adı CELIL5222. Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler. Kullanıcı adım CELIL5222. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapacak bir şey yok yeni bir hesap açıp oynamaya başlayabilirsiniz e-posta olsaydı kurtarabilirdiniz.
NOSFLOW dedi: Moderatör düzeltmiş şifremi unuttum galiba e-posta bağlı değil. Hesap adı CELIL5222. Kusura bakmayın moderasyon ekibi düzeltmiş demek istediğimide anlayamamış galiba ben yazmıştım şifremi unuttum diye ama silmişler. Kullanıcı adım CELIL5222. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapacak bir şey yok yeni bir hesap açıp oynamaya başlayabilirsiniz e-posta olsaydı kurtarabilirdiniz.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #9 E potayı bağlamış olabilirim tam hatırlamıyorum e postadan nası alcam
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #10 NOSFLOW dedi: E potayı bağlamış olabilirim tam hatırlamıyorum e postadan nasıl alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam şifremi unuttum kısmına basın e-postanıza bildirim gelecek şifrenizi oradan sıfırlayabilirsiniz.
NOSFLOW dedi: E potayı bağlamış olabilirim tam hatırlamıyorum e postadan nasıl alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam şifremi unuttum kısmına basın e-postanıza bildirim gelecek şifrenizi oradan sıfırlayabilirsiniz.