elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #11 theALUGER dedi: İade gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Yatırdığınız Robux'un faturası olur. Mobilden yatırdıysanız Play Store geçmişinizde gözükür. Orayı SS alın.
theALUGER dedi: İade gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Yatırdığınız Robux'un faturası olur. Mobilden yatırdıysanız Play Store geçmişinizde gözükür. Orayı SS alın.
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #12 elyasatx dedi: Hayır hocam. Yatırdığınız Robux'un faturası olur. Mobilden yatırdıysanız Play Store geçmişinizde gözükür. Orayı SS alın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeterli bilgi yok deyip yeni hesap oluştur diyor.
elyasatx dedi: Hayır hocam. Yatırdığınız Robux'un faturası olur. Mobilden yatırdıysanız Play Store geçmişinizde gözükür. Orayı SS alın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yeterli bilgi yok deyip yeni hesap oluştur diyor.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #13 theALUGER dedi: Yok hocam yeterli bilgi yok deyip yeni hesap oluştur diyor. Genişletmek için tıkla... Çok hızlı mi dönüş aldınız şimdi.
theALUGER dedi: Yok hocam yeterli bilgi yok deyip yeni hesap oluştur diyor. Genişletmek için tıkla... Çok hızlı mi dönüş aldınız şimdi.
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #14 hyless.exe dedi: Çok hızlı mi dönüş aldınız şimdi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor.
hyless.exe dedi: Çok hızlı mi dönüş aldınız şimdi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #15 theALUGER dedi: Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam faturayı gönderin onlara gönderdiniz mi?
theALUGER dedi: Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam faturayı gönderin onlara gönderdiniz mi?
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #16 theALUGER dedi: Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor. Genişletmek için tıkla... Support kısmı vardı önceden biraz geç geliyordu cevaplar. Oradan atmıyor musun?
theALUGER dedi: Hayır hocam öyle değil direk canlı destek gibi bir yere bağlıyor orada söylüyor. Genişletmek için tıkla... Support kısmı vardı önceden biraz geç geliyordu cevaplar. Oradan atmıyor musun?
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #17 hyless.exe dedi: Hocam faturayı gönderin onlara gönderdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. elyasatx dedi: Support kısmı vardı önceden biraz geç geliyordu cevaplar. Oradan atmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Support dediğiniz yer form gibi yer değil mi işte oradan yapıyorum canlıya bağlıyor hemen.
hyless.exe dedi: Hocam faturayı gönderin onlara gönderdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. elyasatx dedi: Support kısmı vardı önceden biraz geç geliyordu cevaplar. Oradan atmıyor musun? Genişletmek için tıkla... Support dediğiniz yer form gibi yer değil mi işte oradan yapıyorum canlıya bağlıyor hemen.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #18 theALUGER dedi: Evet. Support dediğiniz yer form gibi yer değil mi işte oradan yapıyorum canlıya bağlıyor hemen. Genişletmek için tıkla... Canlı değil de ben mail üzerinden yapıyorsunuz zannetmiştim canlı desteği boş verip mail üzerinden devam edin bence.
theALUGER dedi: Evet. Support dediğiniz yer form gibi yer değil mi işte oradan yapıyorum canlıya bağlıyor hemen. Genişletmek için tıkla... Canlı değil de ben mail üzerinden yapıyorsunuz zannetmiştim canlı desteği boş verip mail üzerinden devam edin bence.
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #19 hyless.exe dedi: Canlı değil de ben mail üzerinden yapıyorsunuz zannetmiştim canlı desteği boş verip mail üzerinden devam edin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam 1 milyon oldu kusura bakmayın mail derken direk Gmail'den Roblox'a mail mi atayım?
hyless.exe dedi: Canlı değil de ben mail üzerinden yapıyorsunuz zannetmiştim canlı desteği boş verip mail üzerinden devam edin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam 1 milyon oldu kusura bakmayın mail derken direk Gmail'den Roblox'a mail mi atayım?
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #20 theALUGER dedi: Hocam kafam 1 milyon oldu kusura bakmayın mail derken direk Gmail'den Roblox'a mail mi atayım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam buradan şey oluşturursaniz size mailden cevap veriyorlar yan hesap açin Roblox Support verdiğim linke gidip deneyebilir misiniz?
theALUGER dedi: Hocam kafam 1 milyon oldu kusura bakmayın mail derken direk Gmail'den Roblox'a mail mi atayım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam buradan şey oluşturursaniz size mailden cevap veriyorlar yan hesap açin Roblox Support verdiğim linke gidip deneyebilir misiniz?