theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #31 hyless.exe dedi: Gerçekten şaka gibi sanırım site üzerinden yapmanız gerekiyor ama mümkün değil sizde canlı desteğe atıyor dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam direk bot cevap veriyor yeterli bilgi yok diyor herhalde işlerine gelmeyince otomatik mesaj yolluyorlar
hyless.exe dedi: Gerçekten şaka gibi sanırım site üzerinden yapmanız gerekiyor ama mümkün değil sizde canlı desteğe atıyor dediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam direk bot cevap veriyor yeterli bilgi yok diyor herhalde işlerine gelmeyince otomatik mesaj yolluyorlar
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #32 theALUGER dedi: Hocam direk bot cevap veriyor yeterli bilgi yok diyor herhalde işlerine gelmeyince otomatik mesaj yolluyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam size nereden ulaşabilirim forum dışı.
theALUGER dedi: Hocam direk bot cevap veriyor yeterli bilgi yok diyor herhalde işlerine gelmeyince otomatik mesaj yolluyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam size nereden ulaşabilirim forum dışı.
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #33 hyless.exe dedi: Hocam size nereden ulaşabilirim forum dışı. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord, WhatsApp olabilir Instagram demek isterdim ama kaldırmışım.
hyless.exe dedi: Hocam size nereden ulaşabilirim forum dışı. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord, WhatsApp olabilir Instagram demek isterdim ama kaldırmışım.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #34 theALUGER dedi: Hocam Discord, WhatsApp olabilir Instagram demek isterdim ama kaldırmışım. Genişletmek için tıkla... Yani nereden ulaşacağım bana fark etmez.
theALUGER dedi: Hocam Discord, WhatsApp olabilir Instagram demek isterdim ama kaldırmışım. Genişletmek için tıkla... Yani nereden ulaşacağım bana fark etmez.
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #35 hyless.exe dedi: Yani nereden ulaşacağım bana fark etmez. Genişletmek için tıkla... Discord olur hocam.
hyless.exe dedi: Yani nereden ulaşacağım bana fark etmez. Genişletmek için tıkla... Discord olur hocam.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #36 theALUGER dedi: Discord olur hocam. Genişletmek için tıkla... deadly.6666 ekleyin hocam
theALUGER Attopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #37 hyless.exe dedi: Deadly. 6666 ekleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Attım hocam.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #38 theALUGER dedi: Attım hocam. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #39 elyasatx dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hala yeterli bilgi yok diyor.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #40 hyless.exe dedi: Hayır hala yeterli bilgi yok diyor. Genişletmek için tıkla... Benim de bugün Roblox'a işim düştü. (hesabım çalınmış ve seneler önce) önce müşteri hizmetlerine bağladı sonra direkt yetkili ekibe destek gönderdi cevap bekliyorum bende.
hyless.exe dedi: Hayır hala yeterli bilgi yok diyor. Genişletmek için tıkla... Benim de bugün Roblox'a işim düştü. (hesabım çalınmış ve seneler önce) önce müşteri hizmetlerine bağladı sonra direkt yetkili ekibe destek gönderdi cevap bekliyorum bende.