M Mevlüt Yel Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Selamlar, benim Windows 10 bilgisayarım vardı ama şifresini unuttum. Format atmak istemiyorum. Şifreyi nasıl sıfırlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Selamlar, benim Windows 10 bilgisayarım vardı ama şifresini unuttum. Format atmak istemiyorum. Şifreyi nasıl sıfırlayabilirim?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 16 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10'da işe yarıyor mu bilmiyorum ama bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10'da işe yarıyor mu bilmiyorum ama bakabilirsiniz.
mustklc Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 38 18 Temmuz 2025 #3 Hangi şehirdesiniz? Bana yakınsanız yardımcı olayım