Unutulan Spotify hesabı nasıl kurtarılır?

efeekw

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Telefonumda bir Spotify hesabı açıktı. Hatırlıyorum hesabı açarken yani 2-3 ay önce falan e postayı zaten onay maili gelmiyor diye sallamistim. 2-3 aydırda hesap telefonda açık olduğundan hiç giriş yapmak zorunda kalmadım. Bugün telefonu tekrar baslattigimda tekrar giriş yapmamı istedi ama ben e postamı bilmiyorum. Şifre aklımda. Papara'da 3 aydır para çekildiğine dair dekont var bu dekontlardan paranın hangi Spotify hesabından çekildiğini vs. öğrenemez miyim? Hesaba inatla girmek istememin sebebi hesaptaki çalma listelerini almam gerekiyor tüm müziklerim o çalma listelerinde hesap önemli değil.

Eğer sadece listeyi istiyorsanız kullanıcı isminizi ya da listenin ismini aratıp bulma şansınız var eğer paylaşıma kapatmadıysanız listeyi.

Çalma listenin isminden kendi listeni bulup kullanıcı adını öğren ve öylr giriş yap.

Çalma listenin isminden kendi listeni bulup kullanıcı adını öğren ve öylr giriş yap.

Eğer sadece listeyi istiyorsanız kullanıcı isminizi ya da listenin ismini aratıp bulma şansınız var eğer paylaşıma kapatmadıysanız listeyi.

Çalma listemin isminden kendi listemi ve hesabımı buldum fakat kullanıcı adını nasıl görüntüleyeceğim?

@berkR @ErayCR Hallettim sayenizde teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…