Unutulan Windows 10 Parolası Nasıl Kaldırılır?

Furkan Batur

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 64 Bit kullanıyorum. Geçen gün format attım ve Microsoft benden bir hesap girmemi istedi. Hesabı girdim. Pin ve parmak izi de istedi onları da yaptım. Sonra geçen güncelleme geldi bilgisayarı yeniden başlattı ve yerel hesap ile girdiğim bilgisayarım Microsoft hesabı oluverdi. Şifreyi yazdım kabul etmedi. Sonra Microsoft üzerinden hesabımın şifresini değiştirdim gene kabul etmedi. Ethernet kablosu ile internet bağladım. Gene kabul etmedi. Onarım bölümüne girerken de şifre istiyor. Bilgisayarda parmak izi ve pin de var. Ethernet kablosu takmama rağmen aşağıdaki simgeyi görüyorum. Yok mudur pu parolayı kırmanın bir yönte mi?

1563206465057-1403880110.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım HP.F8 ile güvenli modda başlaması gerekirken başlamıyor.Onarım sekmesinden girmeye çalıştığımda ise parola istiyor.

Dosya Ekleri

• 1563216626531-349524173.jpg
    1563216626531-349524173.jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 83
Sizden parolası istenen hesap @gmail.com olarak görünüyor. İlk mesajınızda Microsoft üzerinden şifrenizi sıfırladığınızı belirtmişsiniz.

Hesabınız Gmail iken Microsoft üzerinden şifreyi nasıl sıfırladınız? İki hesabınız birbiriyle ilintili mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı