Unutulmayan Ekran Kartları

İlk ekran kartım, daha doğrusu sistem parçalarına olan ilgim arttığı zamanlar mevcut sistemimde ki kart; HD 5450
2010 oyunlarını oynuyordum o zamanlar, kasmıyordu hiç.
Şimdi Asus Strix Rog GTX 1080 kullanıyorum.

Asus ROG Mars II(Matrix Platinium) GTX 590 Limited Edition kendi kullandığım çift GPU'lu kart şuan yazlıktaki dolabımda tertemiz sorunsuz kutusunda duruyor. He birde GTX 560 var zamanın GTX 960'ı.

Son düzenleme:
Benim de 4 yıldır kullandığım bir GT 650m ekran kartım var, bir 650 ti değil fakat şuan gta 5 oynatır ama derslerimden fırsatım olmuyor.

Bu konu anılarımı gıdıkladı. Ben işkur'un 30 günlük kursuna katılmıştım. O zamanlar günde 25TL felan veriyorlardı. O maaşımla HD 4670 almıştım.

Sonrasında işe başlayınca aldığım kart ise Sapphire HD 6500 serisi bir karttı. Ancak kartın 2 fanı bulunuyordu ve o zaman alanlar hep tek fanlı almıştı. Benimki değişik seriymiş ve hala kartı kardeşim kullanıyor. Sonra R9 270X Windforce aldım, tabiri yerindeyse eşşek gibi karttı. Kasama sığmadı ve kasayıda değiştirdim sonra. RX 580 gelceksen gel artık 1 hafta oldu ama. (Hala gelmedi)
Dipnot: İlk aldığım ekran kartı ile şuanki işlemcim aynı modelmiş. 4670...

Bu arada, Nvidia GeForce 8900 X2'yi, GTX 295'leri hatırlayanlar var mı? O zamanlar 8800 GT aynı PCB'de 2 GPU olmuyordu. Üreticiler, 2 PCB'yi birbirine bağlıyorlardı. Eskiler bilir...

Unutmadan, GTX 660'ı da hatırlayalım. Tasarım olarak çok şık bir kart olan 660, yanlış hatırlamıyorsam AMD cephesinde daha iyi bir karşılığı vardı ancak çokca tercih edilen güçlü bir karttı.
Hakikaten GTX 660 denilince insan korkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…