Up/Down İzinli VDS Mnerisi

Step Golden

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Sorunsuz up/down yapabileceğim bir VDS/Dedicated arıyorum. Aşağıda listelediğim şartları taşıyorsa benim için yeterli.

Tercih ettiğim özellikler:
Konsol - VNC bağlantısına sahip olan.
Port: 1 Gbps
Trafik: Aylık 1TB Yeterli (Gerçekten düzgün hesaplanması gerekiyor. Çünkü önceden satın aldığım hizmette bazen kontrol ettiğimde fazlasıyla kullanılmış olarak gösteriyordu ve bu çok sinir bozucu bir durum)
RAM: En az 16 GB
Depolama: En az 200 GB NVMe SSD veya sadece SSD
İşletim Sistemi: Server 2019 / Server 2022 / Windows 10 / Windows 11
İşlemci: 8 çekirdekli performansa yönelik bir işlemci. (Kesinlikle işlemci GHz kısıtlaması olmamalı)
Kontrol Paneli: Sunucuyu rahatça kapatıp açabileceğim, gerekirse format atabileceğim, yeniden farklı bir sistem kurabileceğim bir paneli olması gerekli.
Destek: Olası bir problemde 2-3 saat içinde geri dönüş ve çözüm sağlayan, sunucu durduk yere yavaşladığında(benden kaynaklı değil) biz saldırıya uğradık o yüzden sizin sunucu yavaşladı demeyecek kadar koruması olan ve çözüm odaklı bir teknik desteğin olması.
Konum: Almanya, Fransa, Amerika, İngiltere fark etmez yeter ki up/down hızları yüksek ve izinli olsun ve de sorun çıkartmasın yeterli. TR lokasyon kesinlikle istemiyorum.

Eğer test etme imkanım olursa ve istediğim gibiyse en az 3 aylık satın almayı planlıyorum. Ayrıca indirimli olursa harika olur.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

en fazla fiyat ne kadar olabilir ona göre araştıracağım

Burdan İstediğiniz Gibi Ekran Kartlı Seçenekli Alabilirsiniz

Güzel Sunucular Ryzen Olarak Seçerseniz Performanslı Bir Sunucu Alırsınız Ek Olarak İp De Alabiliyorsunuz

1 Gbit / 100 Mbps Portları Var

Beğenmezseniz Başka Bulabilirim

İyi Günler!

Son düzenleme:
Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkürler ama Türkiye lokasyon istemiyorum. Türkiye lokasyonunda hız düşürüyorlar ve Up/Down izni yok. Bu yüzden bildiğiniz yurt dışı lokasyonlu ve bu belirttiğim sorunları yaşamayacağım bir site önerebilir misiniz?
En fazla fiyat 1750₺'ye kadar alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…