Update 2 ile Başlat Menüsü Geliyor :(

Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3.913
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Microsoft tarafından gelen haber beni üzdü açıkçası. HWA'dan alıntıdır.
“Başlat” menüsü geri geliyor! | HWA


Sadelik ve kolay kullanım üzerinde temellendirilen Windows 8 ile birlikte daha önce alışık olduğumuz tasarımın biraz dışına çıktık. Kullanıcıların ısrarı üzerine bazı eksikler de kapatılarak Windows 8.1, başlangıç tuşu ile birlikte güncelleme şeklinde sunuldu. Pek bir şey değiştirmeyen bu küçük tuş eski haline geri dönüş yapacak!

windows_8-2.jpg


BUILD 2014 sırasında sürpriz yapan Microsoft, işletim sisteminde tekrar değişikliğe gittiğini gözler önüne serdi. Yayınlanan görsel bizleri tekrar eski günlerimize götürdü. “Başlat” menüsü “Windows 8.2″ yani “Windows 8.1 – Update 2″ paketiyle gelecek. Bu yılın Sonbahar döneminde beklenen güncelleme, kullanıcıların yüzünü biraz daha gülümsetecek gibi. Yeni menünün canlı yapısını aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi Update 1 ile gelen o Metro uygulamalarının Super Bar'a eklenmesi yetmiyormuş gibi birde başlat menüsünü geri getiriyorlar. Tamamen saçmalıktan öte değil. Ben Microsoft'un bu kadar kolay pes edeceğini hiç ama hiç zannetmezdim. Yaptığı yeniliğin arkasında durması gerekiyordu. Update 1'i sırf diğer güncellemeler için zorunlu diye kurdum. Yoksa yanına bile yaklaşmazdım. İçine ettiler güzelim Başlangıç ekranının. Başlangıç varken kim ne yapsın başlat menüsünü?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı