Update sonrası BIOS açilmiyor

Zweira

Hectopat
Daha fazla  
BIOS Update yapmaya çalıştım Turbox H55 anakart çok eski olduğundan Rufus yardımı ile flasha FreeDOS ardından dosyaları içine attım F11'e bastım USB'yi seçtim sonra PC başladi su içmeye gittim geldim Windows açilmiş olmadigini düşündüm flasha bakmak için bilgisayara girdim ki flash hiçbir türlü görünmüyor. Neyse dedim yeniden başlatayim, BIOS'a gireyim. Bu sefer de BIOS'a hiç girilmiyor, direkt Windows açiliyor. Format atmak istiyorum yapamıyorum.

Bilgisayarı tamamen kapat fişten söküp 30 saniye bekle tekrar dene. F2 F10 del tuşlarını dene.

Bilgisayarı tamamen kapat fişten söküp 30 saniye bekle tekrar dene. F2 F10 del tuşlarını dene.

Yaptım olmadı pili söktüm 5 dk bekledim bu sefer American ekranı geldi bir şeyler yazdı hemen Windows'a geçti benim anlamadiğim hiçbir şey yapmadan nasıl bozuldu bu flashda calismiyor.

Yaptım olmadı pili söktüm 5 dk bekledim bu sefer American ekranı geldi bir şeyler yazdı hemen Windows'a geçti benim anlamadiğim hiçbir şey yapmadan nasıl bozuldu bu flashda calismiyor.

FAT32 olarak biçimleştirmiş miydiniz BIOS dosyasını atmadan önce.

Dediğim gibi Windows açiliyor hiçbir türlü giremiyorum BIOS'a format atacaktim.

Evet.

RAM'i çıkarıp takarsanız otomatik olarak ilk açılışta BIOS'a geçebilir o da olmazssa Windows'un olduğu dahili depolamayı söküp deneyin.

BIOS pili de bitmiş olabilir.

RAM'i çıkarıp takarsanız otomatik olarak ilk açılışta BIOS'a geçebilir o da olmazssa Windows'un olduğu dahili depolamayı söküp deneyin.

BIOS pili de bitmiş olabilir.
HDD yi söksem başka depolama aygıtı yok düzelirmi dersiniz

Hocam BIOS olmadan PC nasıl açılıyor?

BIOS pili biterse BIOS açılmaz HDD olmaza da açılır fakat işletim sistemi olmadığı için siyah ekrana atar belki ilk açılışta BIOS'a girmez fakat 2. açılışında BIOS'a girebileceğini düşünüyorum. En son ne zaman BIOS'a girmiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…