V Vamp Femtopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Upholdta hesap açacağım ama ne kadar güvenilir olduğundan çok emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Upholdta hesap açacağım ama ne kadar güvenilir olduğundan çok emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.508 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 Uphold'ta hesap açabilmen için 2 BAT bakiyen olması gerekiyor. Sanırım Brave tarayıcı kullanıyorsun.
V Vamp Femtopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 evet brave kullanıyorum 5 BAT var şuan elimde AliKemal KUDU dedi: Uphold'ta hesap açabilmen için 2 BAT bakiyen olması gerekiyor. Sanırım Brave tarayıcı kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla...
evet brave kullanıyorum 5 BAT var şuan elimde AliKemal KUDU dedi: Uphold'ta hesap açabilmen için 2 BAT bakiyen olması gerekiyor. Sanırım Brave tarayıcı kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla...
Sadecebenvesen Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #4 Merhaba benim bir sorunum var. Benim uphold hesabımda 10.250 bat ım vardu bunu paribu hesabına çekmek istedim ve şöyle bir şey çıktı karşıma imnmrkc.jpg Bu nedir?
Merhaba benim bir sorunum var. Benim uphold hesabımda 10.250 bat ım vardu bunu paribu hesabına çekmek istedim ve şöyle bir şey çıktı karşıma imnmrkc.jpg Bu nedir?