V Veysel Demir Megapat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi 2 gündür böyle, bir türlü ilerlemiyor. %91'de kaldı, lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
Başlıkta da belirttiğim gibi 2 gündür böyle, bir türlü ilerlemiyor. %91'de kaldı, lütfen yardımcı olun.
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 6 Temmuz 2019 #2 Servis sağlayıcınız nedir ? Uydunet'te şu sıralar sorun var diyorlar, Uplay'a giremiyorlarmış ama bilemiyorum.
Servis sağlayıcınız nedir ? Uydunet'te şu sıralar sorun var diyorlar, Uplay'a giremiyorlarmış ama bilemiyorum.
V Veysel Demir Megapat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #3 Sertac11 dedi: Servis sağlayıcınız nedir ? Uydunet'te şu sıralar sorun var diyorlar, Uplay'a giremiyorlarmış ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline kullanıyorum.
Sertac11 dedi: Servis sağlayıcınız nedir ? Uydunet'te şu sıralar sorun var diyorlar, Uplay'a giremiyorlarmış ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Turkcell Superonline kullanıyorum.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.545 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 7 Temmuz 2019 #4 Modem arayüzünden interneti resetleyin. Uplay'i yönetici olarak çalıştırın.
V Veysel Demir Megapat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #5 DeathFire dedi: Modem arayüzünden interneti resetleyin. Uplay'i yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşşekkür ederim.
DeathFire dedi: Modem arayüzünden interneti resetleyin. Uplay'i yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı çok teşşekkür ederim.