kaan kanbur Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Öncelikle merhabalar. Ben Uplay hesabımı doğrulamak istiyorum ama e postaya doğrulama kodu gönder dediğimde e postama mesaj gelmiyor.
Öncelikle merhabalar. Ben Uplay hesabımı doğrulamak istiyorum ama e postaya doğrulama kodu gönder dediğimde e postama mesaj gelmiyor.
EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 26 Kasım 2020 #2 kaan kanbur dedi: Öncelikle merhabalar. Ben Uplay hesabımı doğrulamak istiyorum ama e postaya doğrulama kodu gönder dediğimde e postama mesaj gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bana geç gelmişti diye hatırlıyorum, spam mail kutusunu ve gereksiz kutusunu kontrol edebilir misin? Belki o kısımlara düşmüştür. Artı 0 Eksi
kaan kanbur dedi: Öncelikle merhabalar. Ben Uplay hesabımı doğrulamak istiyorum ama e postaya doğrulama kodu gönder dediğimde e postama mesaj gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bana geç gelmişti diye hatırlıyorum, spam mail kutusunu ve gereksiz kutusunu kontrol edebilir misin? Belki o kısımlara düşmüştür.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 26 Kasım 2020 #3 Önemsiz kutusuna bak. Artı 0 Eksi
KS KS kaan kanbur Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #4 364485 dedi: Önemsiz kutusuna bak. Genişletmek için tıkla... E postada önemsiz, diğer, gereksiz yerele baktım ama genede yok. Artı 0 Eksi
364485 dedi: Önemsiz kutusuna bak. Genişletmek için tıkla... E postada önemsiz, diğer, gereksiz yerele baktım ama genede yok.