Uplay 2 Aşamalı Giriş Kodu Sorunu

DDEMR

Megapat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523022612
Selamlar. Steam üzerinden Rainbow Six Siege aldım. Oyunu açmaya çalışırken Uplay'e bağlanmaya çalışıyor. Gmail ve şifremi yazıp kod ekranına geliyorum daha sonra telefonumdan Google Authenticator üzerindeki kodu Uplay'e yazıyorum. Ama ne yaparsam yapayım bu kodların hiçbirini kabul etmiyor. Daha önce Uplay'den sadece 2 kere ücretsiz oyunu eklemek için girdim ve o zaman böyle kod istemiyordu 1-1.5 sene oluyor. Şu an Gmail hesabımdan Google Auth'u aktif ettim kodları alabiliyorum sürekli yenileniyor ancak Uplay kabul etmiyor... Yardımınıza ihtiyacım var.
Ubisoft Support Facebook adresine inhilizce olarak mesaj attim. Daha sonrs bir mail geldi ben oldugumu dogrulamak icin. Tikladim ve onlara tikladigimi yazdım. Bir mail daha geldi ve 2 asamali dogrulamayi kapattiklarini söylediler. 20.37 de ilk mesaji attim, islem 21.40 da bitti. 1 saatte hallettiler. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı