Çözüldü Uplay 5 haneli e-posta sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cotanjantx

Hectopat
Daha fazla  
Zamanında Uplay'i The Crew 2 için indirip bende olmayan 5 haneli bir e posta girmiştim. Google 5 haneli e posta açtırmıyor. Yani o e postaya erişimim de yok. Şimdi Rainbow Six Siege'de dereceli girmek istiyorum ama doğrulayamıyorum haliyle. Ticket atıcaktım corona nedeniyle geçici ara vermişler. Yani benim mallığımdır ama belki bir çözümü vardır diye umuyorum. Fikriniz varsa denemek isterim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Canlı destek yarın hizmet veriyor. Canlı destekle konuşun siz olduğunu kanıtlarsanız telefon vb. bağlamışsanız onlar yardımcı olacaktır. Canlı destekle daha cuma günü konuştum. Yani hafta ici hizmet veriyorlar.
Canlı destek yarın hizmet veriyor. Canlı destekle konuşun siz olduğunu kanıtlarsanız telefon vb. bağlamışsanız onlar yardımcı olacaktır. Canlı destekle daha cuma günü konuştum. Yani hafta ici hizmet veriyorlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…