Arkadaşlar Oyuna daha 3-4 gün önce aldım sorunsuz oynuyordum bugün girdiğimde ise cd key istedi bende tekrar yazdım ve ''this cd key or activation code has been banned'' hatası ile karşılaştım. Cd keyimi g2a sitesinden almıştım satıcının bir kaç bin satıştan %100 pozitif sonuç aldığı için g2a shield almadım. Biraz araştırdım bir çok yabancı sitede böyle şikayetler var ama bir sonuca varamadım.
Geçmiş olsun, uplay'den oyunun silinmesi ile ilgili kaçıncı başlık sayamadım... Uplay ile konuşman bir işe yaramaz diyorum, büyük ihtimal çalıntı falan diye banlamışlardır. Belki G2A acırsa yeni bir kod verir.
Tekrarlıyorum, G2A'dan öyle her önünüze gelen oyunu almayın, g2a bildiğin çöpçü dükkanıdır, bugün aldığın oyunun başına yarın ne geleceği belli olmaz.
Geçmiş olsun, uplay'den oyunun silinmesi ile ilgili kaçıncı başlık sayamadım... Uplay ile konuşman bir işe yaramaz diyorum, büyük ihtimal çalıntı falan diye banlamışlardır. Belki G2A acırsa yeni bir kod verir.
Tekrarlıyorum, G2A'dan öyle her önünüze gelen oyunu almayın, g2a bildiğin çöpçü dükkanıdır, bugün aldığın oyunun başına yarın ne geleceği belli olmaz.
Saçma tutumlarından ve uplay yüzünden ubisoft'un hiçbir oyununu almadım. İndirimler olduğu zaman steam ve origin üzerinden alıyorum. Bol şans, bir mağduriyet olduğu belli, umarım oyununa tekrar kavuşursun.
Bende aynı şekilde madurum. Far cry4 gold edition oyunum banlandı. G2a ile canlı destek ile chat ile yazarak konuştum. Durumdan dolayı çok üzgün olduklarını söylemekten öte birşey yapamadılar. Ubisoft ile iletişime geçmemi tavsiye ettiler. Belki bir şans umuduyla ubisofta konuyla ilgili mail attım.
arkadaşlar bende aynı sorunu aldım ac unity ilk adlığımda çalışıyordu şuan banlandı :S uplay supporta mesaj attım beklemedeyim :S g2a dan aldım aynı şekilde benim suçum ne ki burda insallah ona göre muamele ederler sizlere gelen cevapları paylaşırsanız sevinirm .
g2a ilede iletişime geçtim onlar da uplay support ile iletişime geçmemi söyledi(canlı destek) eğer negative cevap alırsam ne yapmalıyım dediğimde bizimle tekrar iletişime geç dediler . umarım verirler keyi .
Bende g2a dan watch dogs aldım 2 güne kalmaz keyi uplay banladı. G2a ile görüştüm ubisoft support ile görüş dedi görüştüm hiç yardımcı olmadılar ticket ı kapattım yeni bir ticket açtım 2 gündür dönmediler şimdi ben ne yapacam arkadaşlar yardım edin