uPlay crash hatası

İşletim sistemi
Windows 10

yusoft

Hectopat
Selamlar uPlay açarken

Böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Sildim geri yükledim hala aynı sorun ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynısını yaşıyorum.Eskiden silip yüklerdim düzelirdi.Düzelmiyor.Birde zorunlu olarak steamden oyun alınca direk uplayden giriş yaptırıyor.Ama uplayden alınca steamden inmiyor.Allahın belası uplay senin gibi launcher'ı yapan adamın da ***** yani.Sövmekten dilimde tüy bitti.
Bir yerden bulup çözdüm.Benim silip yüklediğim sürüm aynı sürümdü.Sitesinden yine indirip kur.

Son düzenleme:

Boyle devam mı etcek lütfen yardım edin

Bende aynı hatayı alıyorum. Her seferinde Uplay i silip tekrar yüklüyorum ve o sefer için düzeliyor: Henüz kalıcı bir çözüm bulamadım.

Kardeş ben çözdüm yazayım buraya ilk önce UPlay'i tamamen silin ardından %appdata%/local a girin ve Ubisoft'la ilgili olan bir şey var onu silin ve UPlay'i yeniden kurun ben böyle çözdüm.

Kardeş ben çözdüm yazayım buraya ilk önce UPlay'i tamamen silin ardından %appdata%/local a girin ve Ubisoft'la ilgili olan bir şey var onu silin ve UPlay'i yeniden kurun ben böyle çözdüm.
kardeş benim instagramım llll.arsan.llll buraya mesaj atarak yardımcı olabilir misin ben senin dediğini bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…