uPlay crash hatası

İşletim sistemi
Windows 10

yusoft

Hectopat
Selamlar uPlay açarken

Ekran Görüntüsü (53).png

Böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Sildim geri yükledim hala aynı sorun ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynısını yaşıyorum.Eskiden silip yüklerdim düzelirdi.Düzelmiyor.Birde zorunlu olarak steamden oyun alınca direk uplayden giriş yaptırıyor.Ama uplayden alınca steamden inmiyor.Allahın belası uplay senin gibi launcher'ı yapan adamın da ***** yani.Sövmekten dilimde tüy bitti.
Bir yerden bulup çözdüm.Benim silip yüklediğim sürüm aynı sürümdü.Sitesinden yine indirip kur.

Son düzenleme:
Aynısını yaşıyorum. Eskiden silip yüklerdim düzelirdi. Düzelmiyor. Bir de zorunlu olarak Steam'den oyun alınca direkt UPlay'den giriş yaptırıyor. Ama UPlay'den alınca Steam'den inmiyor. Allah'ın belası uPlay senin gibi Launcher'ı yapan adamın da ***** yani. Sövmekten dilimde tüy bitti.
Bir yerden bulup çözdüm. Benim silip yüklediğim sürüm aynı sürümdü. Sitesinden yine indirip kur.

Boyle devam mı etcek lütfen yardım edin

Kardeş ben çözdüm yazayım buraya ilk önce UPlay'i tamamen silin ardından %appdata%/local a girin ve Ubisoft'la ilgili olan bir şey var onu silin ve UPlay'i yeniden kurun ben böyle çözdüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı