Aynısını yaşıyorum. Eskiden silip yüklerdim düzelirdi. Düzelmiyor. Bir de zorunlu olarak Steam'den oyun alınca direkt UPlay'den giriş yaptırıyor. Ama UPlay'den alınca Steam'den inmiyor. Allah'ın belası uPlay senin gibi Launcher'ı yapan adamın da ***** yani. Sövmekten dilimde tüy bitti.
Bir yerden bulup çözdüm. Benim silip yüklediğim sürüm aynı sürümdü. Sitesinden yine indirip kur.
kardeş benim instagramım llll.arsan.llll buraya mesaj atarak yardımcı olabilir misin ben senin dediğini bulamadım daKardeş ben çözdüm yazayım buraya ilk önce UPlay'i tamamen silin ardından %appdata%/local a girin ve Ubisoft'la ilgili olan bir şey var onu silin ve UPlay'i yeniden kurun ben böyle çözdüm.
Knk kesin çözüm değil bende bir gün sonra oyun açılmadı olmadı yani ilk yaptığımda açıldı birdaha oynayamadım sildim ondan dolayıkardeş benim instagramım llll.arsan.llll buraya mesaj atarak yardımcı olabilir misin ben senin dediğini bulamadım da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.