Uplay Far Cry 5'i görmüyor

271621

Kilopat
Zamanın Tanığı
Merhaba arkadaşlar. Dün Epic Games'ten Far Cry 5'i indirdim. 55GB dosyayı saatlerce bekleyip indirme bittikten sonra Epic'ten oyunu başlattığım anda Ubisoft Connect'i yükledi. Olsun dedim üyeliğimi vs girdikten sonra bir baktım ki oyunu tekrardan indirmeye çalışıyor. Uplay'de Epic'ten indirdiğim klasörü göstermeme rağmen kabul etmiyor. İndirme yapmadan nasıl oynayabilirim arkadaşlar? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bende de aynısı olmuştu. Ubisoft'u kapatıp oyunu epicten açtığımda düzelmişti.
Epic'ten bile başlat desem hemen Ubisoft Connect'i açıyor.
İndirdiği dosyayı Uplay'den "Locate Game Folders (Oyun Dosyalarını Doğrula)" seçeneğinden dosya lokasyonunu seç. Bende başka konudan gördüm.
Doğrulamayı kabul etmiyor maalesef. Epic Games klasöründeki oyunu bile alıp uplay klasörüne attım yine görmüyor.

Epic'ten bile başlat desem hemen Ubisoft Connect'i açıyor.
Oyuna zaten ubisoft connect olmadan girilmiyor da anlatmak istediğim ubisoft yükledikten sonra oyunu tekrar epicten açarsanız ubisofttaki hesabınız ile bağlandığı için oyunu görmesi gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı