MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #1 R6 oynayacagım olmuyor. Ben de anlamadım, hesabım geçici olarak askıya alınmış. Bunun sorunu nedir? GeForce Now kullanıyorum ondan kaynaklanır mı? Ne zaman alabilirim?
R6 oynayacagım olmuyor. Ben de anlamadım, hesabım geçici olarak askıya alınmış. Bunun sorunu nedir? GeForce Now kullanıyorum ondan kaynaklanır mı? Ne zaman alabilirim?
S snakewet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Temmuz 2020 #2 Ubisoft Support'a yazabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #3 Support için destek kaydı istiyor hesap askıda ama snakewet dedi: Ubisoft Support'a yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Support için destek kaydı istiyor hesap askıda ama. Artı 0 Eksi
Support için destek kaydı istiyor hesap askıda ama snakewet dedi: Ubisoft Support'a yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Support için destek kaydı istiyor hesap askıda ama.