Eyüp Demirci Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 1 2 Haziran 2018 #1 Daha önceden birkaç tane oyun almıştım bir kez oynayıp bitirdim hepsini fakat keyleri hangi hesaplarda kullandığımı hatırlamıyorum. Ne yapabilirim oyunlar çöp olacak?
Daha önceden birkaç tane oyun almıştım bir kez oynayıp bitirdim hepsini fakat keyleri hangi hesaplarda kullandığımı hatırlamıyorum. Ne yapabilirim oyunlar çöp olacak?
UNVDLykia Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 156 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #2 Buradan desteğe başvurup, hatırladığınız bilgileri sunup bir hesap kurtarma işlemi başlatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Buradan desteğe başvurup, hatırladığınız bilgileri sunup bir hesap kurtarma işlemi başlatabilirsiniz.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Haziran 2018 #3 Atakan'ın dediği gibi bir iletişim kanalı oluşturman gerek. Ve bildiğin her şeyi anlatmalısın. Başka bir çaresi yok gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
Atakan'ın dediği gibi bir iletişim kanalı oluşturman gerek. Ve bildiğin her şeyi anlatmalısın. Başka bir çaresi yok gibi görünüyor.
alpakator Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 UNVDLykia dedi: Buradan desteğe başvurup, hatırladığınız bilgileri sunup bir hesap kurtarma işlemi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi ben hesabımı herhalde yanlış mail girdim nickimi kullanamıyom ve çıkış yapmış öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
UNVDLykia dedi: Buradan desteğe başvurup, hatırladığınız bilgileri sunup bir hesap kurtarma işlemi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Abi ben hesabımı herhalde yanlış mail girdim nickimi kullanamıyom ve çıkış yapmış öneriniz var mı?