uPlay hesabımı yanlış Epic Games hesabı ile ilişkilendirdim

Mertkaan003

Hectopat
Arkadaşlar biz arkadaşım ile Epic hesaplarımızı karışık kullanıyoruz ve ben fark etmeden onun Epic hesabını kendi uPlay hesabıma bağladım. Daha sonra kendi Epic Games hesabımdan AC Odyssey aldım ve uPlay hesabımı bağlayamadığım için oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? Ubisoft hesap ilişkilendirme kısmında Epic Games ile ilişkisini kaldır diye bir seçenek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ona bi çözüm yok. Benzer bi durumu ben de yaşadım, yıllar önce hotmail ile hesap açmışım sonra şifresini unuttuğumdan yeni hesabı da gmail ile açmıştım. Sonra nasıl olduysa uygulamayı tekrar kurduğumda eski hesaba girmeyi becermişim, yeni aldığım oyunu da eski hesaba ilişkilendirmişim.. Şimdi diğer oyunlar başka hesapta son oyun eski hesapta çözüm bulamadım amma şöyle yaptım: Harici bi SSD'm var ona da ikinci bir Windows yükledim USB'den takıp açabiliyorum, onda bi hesap ötekinde başka hesap.. İki hesabı sürekli log out/log in yapmadan dönüşümlü olarak böyle kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…