Uplay inmiş oyunu tekrar indiriyor

Hamzz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
20 W 34th St, New York, NY 10001
Daha fazla  
Kendime Crew 2 aldım, Epic Games üzerinden akşam indirmeyi başlatıp yarın oynarım diye bilgisayar açık bir şekilde uyudum. Kalktığımda Crew 2 yüklenmiş gözüküyordu, ben de biraz oynayayım dedim.
Sonra bir anda beni Uplay'e attı ve 25GB dosya indirdi.
Bu saçmalık değil de nedi şimdi.
(O 25GB dosyayı indirmedim, oyunu geri sildim.)

Son düzenleme:
Ubisoft oyunlarını Epic Games'ten değil direk Uplay'den indirmen lazım. Yoksa tekrar indirme yaptırıyor.

Ubisoft oyunlarını Epic Games'ten değil direk Uplay'den indirmen lazım. Yoksa tekrar indirme yaptırıyor.

Epic sunucularında oyunun eski versiyonu bulunuyor. Kurulum bittikten sonra üstüne güncellemeleri alıyorsun. Tüm Ubisoft oyunlarında aynı sorun var.

Aşağıda anlattığım yöntemle bu sorunu çözebilirsiniz.

Bazı Ubisoft oyunlarının tamamını Epic'ten indirmeme rağmen bir de Ubisoft Connect'ten oyunun yarısı kadar güncelleme yapıyor. Aynı sorunu yaşayanları çokça gördüm. Oyunu Epic'ten aldığımızda indirme yapmadan Ubisoft Connect'te etkinleştiremiyoruz. İllaki Epic'ten indirmemiz gerekiyor.

Çözüm: GeForce NOW'a giriyoruz. (Telefondan veya PC'den fark etmez.) Oyun hesaplarımızı bağlıyoruz. Sonra indirmek istediğimiz Ubisoft oyununa giriyoruz. Girerken Epic ve Ubisoft seçenekleri çıkıyor. Ubisoft'tan giriyoruz. Oyunu başlattıktan sonra çıkabilirsiniz bu kadar. Artık Ubisoft kütüphanenizde oyun gözükmüş olacak. Boşu boşuna o kadar GB indirmek zorunda kalmayacaksınız. Hem de Epic'ten kurtulmuş oluyorsunuz. Epic'i açmadan direkt Ubisoft Connect'ten oyunu indirip yine sadece Ubisoft Connect'ten oyunu oynayabilirsiniz. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…