YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #1 Maalesef Rainbow Sixeage aldım. Eskiden oynuyordum ama girememeye başladım.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #2 Biz kâhin değiliz. Aldığınız sorunu belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: Biz kâhin değiliz. Aldığınız sorunu belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kâhin olmadığınız belli. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Biz kâhin değiliz. Aldığınız sorunu belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kâhin olmadığınız belli.
Turanv1 Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #4 Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya kaldırıp tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Ağustos 2020 #5 YamukAdam dedi: Eki Görüntüle 631316 Kâhin olmadığınız belli. Genişletmek için tıkla... kaldırıp tekrardan yükleyin. Dosyalar ile oynadınız mı hiç? taşıma falan? Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Eki Görüntüle 631316 Kâhin olmadığınız belli. Genişletmek için tıkla... kaldırıp tekrardan yükleyin. Dosyalar ile oynadınız mı hiç? taşıma falan?
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #6 Monolova dedi: kaldırıp tekrardan yükleyin. Dosyalar ile oynadınız mı hiç? taşıma falan? Genişletmek için tıkla... Hayı oynamadım. Kaldırıp tekrar denedim ama olmadı. Turanv1 dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Monolova dedi: kaldırıp tekrardan yükleyin. Dosyalar ile oynadınız mı hiç? taşıma falan? Genişletmek için tıkla... Hayı oynamadım. Kaldırıp tekrar denedim ama olmadı. Turanv1 dedi: Uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin veya kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 5 Ağustos 2020 #7 YamukAdam dedi: Hayı oynamadım. Kaldırıp tekrar denedim ama olmadı. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafta yazan konuma gidin crash dosyasında ne yazdığını atın. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Hayı oynamadım. Kaldırıp tekrar denedim ama olmadı. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğrafta yazan konuma gidin crash dosyasında ne yazdığını atın.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 5 Ağustos 2020 #8 MSI Afterburner ayarlarını sıfırlayıp dener misiniz? Bu tarz sorunlarda çözüm olabiliyor, belki işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
MSI Afterburner ayarlarını sıfırlayıp dener misiniz? Bu tarz sorunlarda çözüm olabiliyor, belki işe yarayabilir.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #9 Monolova dedi: Hocam fotoğrafta yazan konuma gidin crash dosyasında ne yazdığını atın. Genişletmek için tıkla... VGAMonitorluAdam dedi: MSI Afterburner ayarlarını sıfırlayıp dener misiniz? Bu tarz sorunlarda çözüm olabiliyor, belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı. Artı 0 Eksi
Monolova dedi: Hocam fotoğrafta yazan konuma gidin crash dosyasında ne yazdığını atın. Genişletmek için tıkla... VGAMonitorluAdam dedi: MSI Afterburner ayarlarını sıfırlayıp dener misiniz? Bu tarz sorunlarda çözüm olabiliyor, belki işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.828 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 5 Ağustos 2020 #10 Dosyaların kendisini atacaksınız, ekran görüntüsünü değil. Google Drive gibi yerlerden herkese açık olarak atmalısınız. Artı 0 Eksi
Dosyaların kendisini atacaksınız, ekran görüntüsünü değil. Google Drive gibi yerlerden herkese açık olarak atmalısınız.