Uplay Ödeme Yapılmadı Gibi Gözüküp Para Kesti

Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard.
Dün akşam The Division oyununu Uplay üzerinden satın alırken tam ödeme ekranında son adımda hata aldım. Kart limiti yetersiz gibi bir hata verdi. Ama limitim yeterliydi eminim. Sonra ikinci kredi kartımı devreye soktum. Onay mesajı sonrası yine aynı hatayı aldım. Tam üçüncü son kartımı kullanacaktım ki bir baktım Uplay programında "my games" kısmında The Division oyunu duruyor. Sonra maillerime baktım. 2 defa "order confirmed" maili gelmiş. 2 mailde de işlem numarası ve referans numaraları yazıyor. Sonra kart kullanımlarımı kontrol ettim. 2 karttan da 25,90 TL para çekilmiş görünüyor. Ancak Uplay üzerinden hiçbir yerde satın almama dair bir işlem özeti göremedim. Ne satın alma geçmişimde, ne de sipariş geçmişimde hiçbir yerde bu siparişlerimle ilgili bir kayıt yok. Ubisoft sitesinin beni yönlendirdiği ve oturum açtığım hiçbir yerde de göremedim siparişlerim ile ilgili bir bilgi. Her yerde "you have no orders" diyor duruyor. Steam üzerinde 100 tane oyunum var, bir kere bile yaşamadım böyle bir sıkıntı. Destek ekibiyle iletişime geçtim. İşlem numarası ve referans numaralarını ilettim. Bakalım ne cevap verecekler. Aranızda Uplay'de böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba? Var ise nasıl çözüme ulaştınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence sorununu ekran görüntülerini de alarak Uplay'e support kaydı aç. Onlar gerekli dönüşü sağlayacaklardır.

Bende sabah aldım şuan iniyor beraber oynayalım Uplay den ekle. (nicknamegulcandnmz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…