A akarsu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #1 Assasins creed 4 oyununu save yapmamış. Bilgisayara format attım ve uplayi yükledim kupalar ve kazandığım şeyler duruyordu . Sonra oyunu yükledim. Açtım baktım oyunu save yok gitti mi arkadaşlar yardım edin?
Assasins creed 4 oyununu save yapmamış. Bilgisayara format attım ve uplayi yükledim kupalar ve kazandığım şeyler duruyordu . Sonra oyunu yükledim. Açtım baktım oyunu save yok gitti mi arkadaşlar yardım edin?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Eylül 2014 #2 Cloud save açık değilse yapacak bir şey yok. Açıksa ayarlardan etkinleştir. Sistem save dosyalarını tam alamamış olabilir.
Cloud save açık değilse yapacak bir şey yok. Açıksa ayarlardan etkinleştir. Sistem save dosyalarını tam alamamış olabilir.
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #3 Benim başıma da aynı şey geldi. Benim cloud save dosyaları silinmiş. Ubisoft'a mail gönderdim, yapacak bir şey yok dediler.
Benim başıma da aynı şey geldi. Benim cloud save dosyaları silinmiş. Ubisoft'a mail gönderdim, yapacak bir şey yok dediler.
A akarsu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #4 Cloud save açıktı. Neyse oyunu bir daha bitirdim.