uPlay service is currently unavailable sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Rainbow Six oynamak için indirdim ama uPlay'e giriş yapmaya çalışınca uPlay service is currently unavailable hatası alıyorum bir de üstüne sitelerine giremiyorum sanırım DNS ile alakalı bir şey ama cidden çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar aradım uyduneti yurtdışı kaynaklı sitelere giriş yapamamamızın şuan normal olduğunu söyledi yani beklememiz gerekiyormuş.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve hala çözebilmiş değilim. DNS değiştirdim, modem resetledim bir sürü şey denedim ve hala düzeltemedim. En son sitesine VPN ile girmeyi başardım ama uygulamasına yine de erişemedim seninki ile aynı hatayı alıyorum. Bu arada Netmaster mı kullanıyorsun ?

Sanıyorum ki internet sağlayıcımız ile ilgili bir problem olabilir ama emin değilim çünkü çoğu kişide bir problem yok.

Valla bilmiyorum ki bi tek ikimiz yaşıyoruz heralde kimse de bilmiyor sanırım

Ben ticket attım geri dönerlerse mesaj atıcam. Bir de telefondan girmeyi dene ben telefondan da giremiyorum wifiye bağlıyken.

Uydunet kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum. Umarım bir an önce çözülür.

Aynen telefondan da girmiyor bende de.

Epic Games Store'a da girmeyi dener misiniz? Ben ona da giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…