Uplay Shift+F2 Çalışmıyor

Merhaba iyi günler, birkaç gün önce Rainbow vs. girdiğim zaman Shift+F2 çalışıyordu. Dün bilgisayara format attım ve oyuna girdiğimde Shift+F2 tuşu çalışmamaya başladı. Yani şöyle ben Shift+F2 tuşuna basıyorum muhtemelen açılıyor ama görüntüsü gelmiyor. Format atmadan önce de aynı programlar yüklü idi şimdi de aynı programlar yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format ile denk gelmesi tesadüf olmuş, oyun da sıkıntı var. Tekrar kapatıp açınca düzeliyor ben de mesela.

Sorun dediğim gibi sizinle alakalı değil, arayüzde sıkıntı var. Uplay'e güncelleme gelir heralde yakın zamanda. 1 ay önceki büyük güncellemeye kadar herşey yolundaydı fakat son zamanlarda oyunda sıkıntı var malesef.

Anladım teşekkürler güncellemeyi beklemekten başka çaremiz yok o zaman.

Msi afterburner kullaniyosan kapatmani oneririm, uplayden once afterburner açınca benimde calismiyordu kapayinca duzeldi

Msi afterburner kullaniyosan kapatmani oneririm, uplayden once afterburner açınca benimde calismiyordu kapayinca duzeldi
Msi ile ilgili hiç bir ekipmanım veya uygulamam yok ama yine de aynı şekilde kullanamıyorum.
Teşekkürler düzeldi.
Rica ederim. Ama kesin çözüm değil haberin olsun kapatıp tekrar girdiğin zaman yine aynısını yapman gerekiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…