MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Aralık 2020 #1 Merhaba Steam'den R6 aldıktan ve Ubisoft hesabıma bağlayınca Store kısmı gitti. Düzelmesi için ne yapmalıyım, bilen var mı? Son düzenleme: 3 Aralık 2020
Merhaba Steam'den R6 aldıktan ve Ubisoft hesabıma bağlayınca Store kısmı gitti. Düzelmesi için ne yapmalıyım, bilen var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.256 Makaleler 3 Çözümler 195 3 Aralık 2020 #2 Ekran görüntüsü atabilir misin? Ayrıca cümleyi düzeltir misin? Türkçe hatası içeren mesajları cevapladığım zaman Timeout yiyorum da.
Ekran görüntüsü atabilir misin? Ayrıca cümleyi düzeltir misin? Türkçe hatası içeren mesajları cevapladığım zaman Timeout yiyorum da.
hazretimetalhead Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 25 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #3 Merhaba, eğer Steam üzerinden başlatıyorsanız uygulamayı tamamen kapatıp yönetici olarak uplay'i açmayı deneyin.
Merhaba, eğer Steam üzerinden başlatıyorsanız uygulamayı tamamen kapatıp yönetici olarak uplay'i açmayı deneyin.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 3 Aralık 2020 #4 hazretimetalhead dedi: Merhaba, eğer Steam üzerinden başlatıyorsanız uygulamayı tamamen kapatıp yönetici olarak uplay'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çözümünü bilen yok mu? ItsAllGoodman dedi: Ekran görüntüsü atabilir misin? Ayrıca cümleyi düzeltir misin? Türkçe hatası içeren mesajları cevapladığım zaman Timeout yiyorum da. Genişletmek için tıkla... Böyle. Dosya Ekleri 20201203_213936.png 3,6 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleme: 3 Aralık 2020
hazretimetalhead dedi: Merhaba, eğer Steam üzerinden başlatıyorsanız uygulamayı tamamen kapatıp yönetici olarak uplay'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Çözümünü bilen yok mu? ItsAllGoodman dedi: Ekran görüntüsü atabilir misin? Ayrıca cümleyi düzeltir misin? Türkçe hatası içeren mesajları cevapladığım zaman Timeout yiyorum da. Genişletmek için tıkla... Böyle.
3 388937 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 130 Çözümler 1 19 Kasım 2021 #5 Aynı sorun bende de var çözümünü bulamıyorum.