EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #1 Selam. Dünden beri bu sorunla uğraşıyorum. Oturumu kapatıp yeniden girmeye çalıştım, ama nafile. Böyle bir hata alıyorum: Ödeme ekranına gitdiğimde ise aldığım hata bu: Sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2019
Selam. Dünden beri bu sorunla uğraşıyorum. Oturumu kapatıp yeniden girmeye çalıştım, ama nafile. Böyle bir hata alıyorum: Ödeme ekranına gitdiğimde ise aldığım hata bu: Sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler şimdiden
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Aralık 2019 #2 İnternet tarayıcın üzerinden giriş yapıp satın almayı dener misin?
EvieFrye Kilopat Katılım 22 Haziran 2017 Mesajlar 974 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #3 PhemiusTR dedi: İnternet tarayıcın üzerinden giriş yapıp satın almayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet tarayıcıdan yapınca oldu. Ama bi sorum var, eğer ben Epic Games'den AC: Origins alırsam Uplay'de Kulüp başarımlaırnı kazanabilirmiyim?
PhemiusTR dedi: İnternet tarayıcın üzerinden giriş yapıp satın almayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Evet tarayıcıdan yapınca oldu. Ama bi sorum var, eğer ben Epic Games'den AC: Origins alırsam Uplay'de Kulüp başarımlaırnı kazanabilirmiyim?
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Aralık 2019 #4 EvieFrye dedi: Evet tarayıcıdan yapınca oldu. Ama bi sorum var, eğer ben Epic Games'den AC: Origins alırsam Uplay'de Kulüp başarımlaırnı kazanabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen lisanslı olacağından dolayı evet.
EvieFrye dedi: Evet tarayıcıdan yapınca oldu. Ama bi sorum var, eğer ben Epic Games'den AC: Origins alırsam Uplay'de Kulüp başarımlaırnı kazanabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen lisanslı olacağından dolayı evet.